Номер телефону

+380979671721

Email

info@regeldukraine.com

Відкриті з

пн.-пт. 8:30-16:30

Терміни повернення податку. Повернення податку з Німеччини онлайн. Розрахунок податку з Німеччини. Відшкодування податку з Німеччини. Рефундація податку.

Хто може повернути податок з Німеччини?

Regeld – повернення податку з Німеччини онлайн

Кожна людина, яка була офіційно працевлаштована в Німеччині, може претендувати на повернення податку. Ви можете повернути свій податок повністю, якщо Ваша сума доходу за рік не перевищили суму вільну від податку. Варто цікавитися можливістю повернення коштів. Часто це достатньо великі суми. Якими є терміни повернення податку в Німеччині?

Подайте заяву на повернення податку вчасно! Терміни подання податкової декларації з Німеччини. 

Вчасне подання податкової декларації є надзвичайно важливим. Не розрахувавши податок вчасно Ви ризикуєте не отримати повернення коштів, які Вам належать. Варто зазначити, що податковий рік в Німеччині триває з 1 січня і до кінця грудня. Ви маєте можливість повернути податок за чотири попередні роки.

Терміни повернення податку. У 2023 році Ви можете повернути податок за 2019, 2020, 2021 та 2022 роки. 

Якщо Ви знаходитесь на 2,3,4 або 5 податковому класі, Ви маєте обов’язок розраховувати податок щороку. Якщо Ви цього не зробили, Finanzamt може надіслати Вам лист-нагадування про важливість розрахунку. Не варто ігнорувати отриманий лист від Finanzamt! В іншому випадку Ви можете бути зобов’язані сплатити штраф у розмірі навіть до 500 євро.

Якщо Ви знаходитесь на 1 або 6 податковому класі та не розраховували податок раніше, Ви не маєте обов’язку розрахунку. Проте важливо пам’ятати, що розрахунок податку може бути для Вас фінансово вигідним. 

Податок з Німеччини – повернення податку з Regeld!

Якщо Ви не знаєте потрібно Вам розраховувати податок чи ні, а також не знаєте яку суму Ви можете повернути, рекомендуємо звернутись до нас і ми виконаємо для Вас безкоштовний попередній розрахунок податку.

Ми прагнемо будувати відкриті та чесні відносини з нашими клієнтами.  Якщо після безкоштовного попереднього розрахунку податку виявиться, що цей розрахунок для Вас не є фінансово вигідним (і при цьому Ви не маєте обов’язку розраховувати податок), ми негайно повідомимо Вас про це. В такому разі вам не потрібно буде сплачувати за надані нами послуги, оскільки ми не будемо подавати Ваші документи до німецької податкової служби.

Наша готовність вкладати свій час у безкоштовний попередній розрахунок є проявом нашої відкритості та бажання забезпечити Вам якісні та добросовісні послуги. Ваша довіра та зручність у спілкуванні з нами є для нас надзвичайно важливими.

Німецький податок – розрахуй податок з НАМИ!

Facebook Regeld розрахунок податку з Німеччини

Instagram @regeld.ua

Рекомендовані статті