Номер телефону

+380979671721

Email

info@regeldukraine.com

Відкриті з

пн.-пт. 8:30-16:30

Повернення податку з Німеччини

Повернення податків з Німеччини.

Regeld – повернення податку з Німеччини онлайн

Якщо ви працювали в Німеччині, ви можете подавати заяву на повернення надмірно сплаченого податку. Для отримання такого відшкодування вам потрібно надіслати відповідні документи до відповідної місцевої податкової служби у Німеччині. Після цього Finanzamt надішле письмову відповідь щодо суми податку, яку ви повинні отримати або сплатити. Однак, оскільки німецькі офіси, як і всі інші, вимагають відповідного підтвердження заявлених даних, вам потрібно вчасно надати всі необхідні документи для розрахунку німецьких податків. податку з Німеччини.

Що необхідно щоб розрахувати податок у Німеччині?

Щоб знати, як має виглядати розрахунок податку в Німеччині, потрібно додати суми Lohnsteuer, Solidaritätszuschlag і Kirchensteuer, які ви подали в картці або в податковому розрахунку. Також важливо знати, що на суму такого відшкодування теж впливає дохід працівника, на якого поширюється ця процедура після повернення в країну, і його сімейний стан. 

Щоб повернути податок з Німеччини, ви повинні подати німецьку податкову декларацію до відповідного місцевого фінансового управління. Остаточне рішення видає фінансова служба на вимогу платника податків, де також роз’яснюються умови отримання коштів. Оскільки все це лише здається абсолютно простою операцією, хорошим рішенням буде звернутись до фірми, яка спеціалізується на поверненні податків з Німеччини. Таким чином, ви отримуєте професійну допомогу у вирішенні вашого питання. Можете бути впевнені, що всі необхідні формальності будуть виконані. Обирайте Regeld, якщо хочете швидко та безпроблемно повернути свій податок, ця сума точно вам пригодиться.

Найважливіші документи для повернення податку з Німеччини

Щоб подати заявку на повернення податку з Німеччини, необхідним є пакет зібраних документів. Це надзвичайно важливе питання, адже без них важко буде щось отримати.  До документів, без яких неможливо розрахувати доходи, входить, зокрема, Lohnsteuerkarte. Якщо у Вас немає цього документу, тоді за ним потрібно звертатися безпосередньо до роботодавця.

Однак у вашому випадку може бути достатньо лише виписки по заробітній платі в Німеччині. Серед важливих документів обов’язково буде копія закордонного паспорту та довідка про доходи в Україні (чи в будь-якій іншій країні). Якщо Ви мали витрати, які хотіли б списати, важливо мати документальне підтвердження, яке надаватиме Вам право на списання цих витрат. 

Рекомендовані статті