Номер телефону

+380979671721

Email

info@regeldukraine.com

Відкриті з

пн.-пт. 8:30-16:30

Inflationsausgleichsprämie. Інфляційна премія - робота в Німеччині. Повернення податку з Німеччини онлайн. Розрахунок податку з Німеччини. Відшкодування податку з Німеччини. Рефундація податку.

Що таке інфляційна премія?

Inflationsausgleichsprämie (Інфляційна премія) – це премія або компенсація, яка надається для врегулювання або компенсації вартості, враховуючи інфляцію. Це може означати певне відшкодування або доплату, щоб забезпечити певний рівень компенсації, який був би адекватним у контексті змін цін на товари і послуги через інфляцію. Така премія часто використовується для збалансування ефектів інфляції на доходи або виплати, щоб забезпечити їхню відповідність у майбутньому у світлі змін у ціновій динаміці.

Regeld – повернення податку з Німеччини онлайн

Чи повинен роботодавець виплачувати інфляційну премію?

Премія за інфляцію – це премія, що становить до 600 євро на рік. На жаль, не кожна компанія може собі дозволити виплату такої премії. Наразі премія за інфляцію може виплачуватися працівникам до кінця 2024 року. Це дає можливість працівникам отримати 3000 євро загалом, які не оподатковуються. Проте все залежить від роботодавця, чи виплатить він премію, оскільки компанія самостійно визначає суму зі свого бюджету, що виділяється на працівників.

Чи звільняються від оподаткування виплати в натуральній формі?

На даний момент законодавство не покладає на роботодавця обов’язок виплачувати інфляційну премію. Тому мало хто з компаній вирішується виплачувати таку премію в повному обсязі. Як правило, бюджетні обмеження компанії перешкоджають виплаті такої допомоги. Це означає, що роботодавці часто обирають допомогу в натуральній формі як альтернативу.

Надбавка до інфляції також вважається натуральною виплатою. Вона не може вважатися підвищенням заробітної плати. Це може включати різні товари та послуги. Наразі максимальна сума становить 50 євро на місяць, що дає 600 євро на рік.

Якщо роботодавець не має коштів, щоб виплатити працівникам бонус у розмірі 3000 євро, він може вирішити виплатити 600 євро у вигляді допомоги в натуральній формі. Таким чином ця сума звільняється від оподаткування. Це можуть бути різні товари чи послуги, але важливо дотримуватися лімітів, встановлених у правилах. Приймаються також різні типи ваучерів.

Regeld – розрахунок податку з Німеччини онлайн, не виходячи з дому

Наш Facebook

Головна сторінка

Рекомендовані статті